Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Un sos dulce acrisor care, zic eu, merge tare bine cu carnea de gaina fiarta, nu prajita.
Intr-o craticioara se pune uleiul si faina si se amesteca pana la omogenizare la foc mic sa nu se arda. Se adauga zeama de la compotul de visine treptat amestecandu-se continuu sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a pus toata zeama se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote si se pune sare si zahar dupa gust (eu nu am pus nimic pt ca mi-a placut asa cum a iesit). Se ia de pe foc si se pun si visinele.
Se serveste alaturi de cartofi piure si carnea fiarta ( eu am avut-o de la supa).
Pofta buna!
1
Se poate pune peste sos si smantana.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult